Skládací baleríny k řízení auta

17.10.2011 16:42

V minulých dvou dílech jsme si představili baleríny určené k řízení auta ze série Diana. Pojďme si představit i zbytek celé série. Konkrétně se jedná v prvním případě o baleríny Diana White. Jak již název napovídá, jedná se o baleríny v bílem provedení. Dosud jsme si představili pouze černé a růžové provedení. Tyto baleríny určené k řízení auta jsou vyborným pomocníkem pro Vaši eleganci za volantem i mimo něj.

 

Baleríny Diana White a jejich obrázek.

 

Stejně jako celá série Diana jsou tyto baleríny typické svou protiskluzovou podrážkou pro snažší řízení. Bílá kůže patří ke klasice moderní doby, buďte i Vy cool s těmito balerínami.

 

Jako další si pojďme představit baleríny Diana Red. Opět se jedná o baleríny určené k řízení auta. Stejně tak jako celá série Diana. Opět musíme zdůraznit opravdu prvotřídní materiály a odolnou protiskluzovou podrážku, jakožto vlastnosti, kterými tyto baleríny disponují.

 

Baleríny Diana Red a jejich obrázek.

 

Jak již určitě tušíte v tomto případě se jedná o červenou kůži, která přímo volá po tom, abyste si tyto baleríny obula. Jsou totiž velmi, ale opravdu velmi elegantní a hodí se takřka k čemukoliv.

 

No a jako poslední bychom si měli představit baleríny Diana Blue. Ano tušíte správně. Opět se jedná o baleríny určené k řízení auta a opět pochází ze série Diana, která je pro řízení vozu jako stvořená. Ale to už přeci všichni dávno víme.

 

Baleríny Diana Blue a jejich obrázek.

 

Baleríny Diana Blue už čekají pouze na Vás. Pokud tedy rádi řídíte a rádi vypadáte elegantně jsou pro Vás jakékoliv baleríny určené k řízení auta to pravé řešení. Další baleríny si představíme zase příště.